donderdag 8 augustus 2013

Vervolg vakantiefoto's 2012

In afwachting van de foto's van onze laatste vakantie, dan nu maar eens het album van vorig jaar afmaken. We hebben in 2012 een heerlijke vakantie gehad nabij Saumur, aan de Loire. Een uitstekend gebied om verschillende kastelen te bekijken. Heeft mooie foto's opgeleverd!

De grottenwoningen van Rochemenier, een dorpje gebouwd in de rotsen en onder de grond. Voor deze layout heb ik voornamelijk cardstock gebruikt, het lettertype is van het alfabet Baby Face. Embellishments zijn van de serie Teresa Collins, Tell your story en Dear Lizzy van American Crafts etc.

Het kasteel van Saumur, een paar minuten met de auto van de camping vandaan. Erg charmant, onze meiden vonden de paardenshow die er ook gegeven werd (komt nog een layout van) echt helemaal geweldig. Ook deze layout is vrij neutraal, cardstock gebruikt, de randen aan de zijkanten zijn van papier van Teresa Collins, Tell your story, lettertype van Double Do en van de cricut cartridge Once upon a Princess, embellishment van de cricut cartridge When I was a Kid, postzegel pons gebruikt van Fiskars.


Naast de paardenshow waren er voor de kinderen allerlei spelletjes, ze hebben zich even in het verleden gewaand, erg leuk! Ook voor deze layout is cardstock gebruikt, een strook papier, de oranje stickers zijn van Teresa Collins, Tell your Story, het kasteel van de cricut cartridge Unce upon a Princess, alfabetten van Double Do en ProvoCraft Baby Face, rub on Summer van October Afternoon. Filmstrip mal van Sizzix, en de fotoframe van de cricut cartridge When I was a Kid.

3 reacties:

 1. Dat zijn mooie LO-tjes Linda. Is het 12x 12" formaat? Hihi ik stel de vraag wel even op het SA.
  Groetjes, Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ria,

  Had je op het SA al geantwoord, maar idd 12 x 12'' !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie strakke lootjes, Linda. Leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen