vrijdag 30 mei 2014

Nieuwe catalogus in aantocht!


Bijna is het zover, de nieuwe catalogus van Stampin' Up! gaat vanaf juli van start. En ik kan je alvast verklappen, er staan weer prachtige producten in! Een aantal vertrouwde producten die we al kennen, maar ook boordevol nieuwe producten! Helaas betekend dat er een aantal stempels uit het assortiment gaan, inmiddels is bekend welke stempelsets dat zijn. Je laatste kans om nog een van deze stempelsets te bemachtigen is dan ook nu, wees er snel bij, want op=op! Je vind de retired lijsten hier:
Stempel lijst
Accessoires lijstVind jij de producten van Stampin' Up! ook helemaal gaaf en denk je erover ook demonstratrice te worden? Stampin' Up! heeft nu een leuke instapactie: tot juni kun je tijdelijk instappen voor maar € 65 (je mag voor € 70 cataloguswaarde uitzoeken)! Natuurlijk mag je ook instappen voor de 'normale' instapactie van € 129 (in dat geval mag je voor € 175 cataloguswaarde uitzoeken). 

Nu extra aantrekkelijk om in te stappen! Met het oog op de nieuwe catalogus mag je als demo pre-orderen voordat de catalogus officieel verschijnt! Dus wil jij dit allemaal ook en vanaf nu altijd 20% korting op je bestellingen ontvangen? Geef je dan snel op! Mail mij voor meer informatie: j.van.wely@hccnet.nl

0 reacties:

Een reactie posten