zaterdag 23 augustus 2014

Shake it!

Al tijden ben ik weg van shaker cards, nu moest het er toch echt eens van komen om er weer eentje te maken! Onlangs zag ik iets leuks voorbij komen op internet en vandaag ben ik er dan maar eens voor gaan zitten. Erg leuk om te doen, en met dit herfstachtige weer heerlijk om er een middagje voor te kunnen gaan zitten.

De kaart is opgebouwd uit leuk designpapier, de cirkel met behulp van ponsen uitgestanst en opgevuld met een shaker frame, zodat er ruimte tussen de onder- en bovenkant ontstaat, hetzelfde idee als het gebruik van een dimensional. Daarin wat Stampin' Glitter gebruikt en afgedekt met een stansje, waarachter een stukje cellophane zit (uitgeponst uit de cellophane bags). De ster in de tekst you're a star is ook bewerkt met de Stampin' Glitter. De wolkjes zijn gemaakt met de Word Bubbles Framelits.

 
Cardstock: Stampin' Up! Smokey Slate, Moonlight Designer Series.
Ink: Stampin' Up! Daffodil Delight, Basic Black.
Stamps: Stampin' Up! Pictogram Punches.
Extra: Stampin' Up! Stampin' Glitter Silver, Shaker Frame, Word Bubbles Framelits, Rhinestones, Cellophane Bags, Scallop Circle Punch 6cm, Circle punch 4.4 cm.

4 reacties:

 1. Dit vind ik nou eens echt een superleuk kaartje, echt een om te onthouden ook, wie weet zelfs wel om te liften, Gaaf!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hij is superleuk en toppie geslaagd hoor ! mooi !
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je dit leuk gedaan.

  Groetjes Jane

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vind 'm helemaal geweldig, Linda. Wat een mooie kaart!

  BeantwoordenVerwijderen