donderdag 19 maart 2015

Hello Darling!

Vandaag start er ook weer een challenge bij Match the Sketch en ik vind het altijd erg leuk om gelijk voor de opdracht te kunnen zitten en er iets van te maken. Dus ook vanochtend heb ik weer mijn best gedaan. Ik heb voor deze uitdaging de stempelset Hello Darling gepakt en gebruik gemaakt van de In Colors 2013-2015. De bloemen op de hoeken van het kleine rechthoekige cardstock is ingekleurd met behulp van de inkt en wat water, heel erg leuk om te doen en natuurlijk een heel leuk effect!


 
Voor de Watercolor techniek heb ik de gewone inktpads van Stampin' Up! gebruikt. Je opent de pads en dipt met een kwast wat van de verf op de houder. Hier doe je een druppel water bij en je kunt de stempel makkelijk met je kwast in kleuren. Ik heb geen specifiek watercolor papier gebruikt, al kan dat natuurlijk zeker, maar ook op het Whisper White papier gaat het prima indien je maar een beetje water gebruikt.
 
 
Built for Free Using: My Stampin Blog
 https://www.facebook.com/lizdesignstampin?ref=bookmarks https://www.pinterest.com/lindavwel/my-stampin-up-projects/ https://twitter.com/j_wely

2 reacties:

 1. Leuk gedaan .mooi !! Liefs ☆ sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo,

  eine tolle Karte hast Du gebastelt.
  Vielen Dank für Deine Teilnahme bei match the sketch und viel Glück bei der Challenge
  Liebe Grüße
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen