maandag 20 april 2015

Baby Gift Bag!

Vandaag een schattige Gift Bag, gemaakt met de Mini Treat Bag Thinlits! Heel simpel eigenlijk, met toch een heel leuk resultaat om te geven als cadeau! Dit keer in blauw, met als basis de Mini Treat Bag uit een vel papier van de Sweet Dreams Designer Series.


De basis van de Mini Treat Bag Thinlits bestaat uit 2 dies. Deze leg je op de designpapier en gaan door je snijmachine. Op de foto ligt de snijkant naar boven.


 
Ik geniet van mijn Big Shot, heerlijk en nooit meer verschuivende dies door de magnetische plaat die er onder zit, dat werkt echt ideaal!

 
Na het stansen blijf je over met 2 delen papier. De vouwlijnen zitten er al ingeƫmbossed, dus alleen nog maar vouwen en plakken maar!


Met op de voorkant een cirkel, het strookje met de sterren komt ook uit de Mini Treat Bag Thinlits, een ster met de sterren framelits er voor (geƫmbossed voor een extra leuk effect) met een ontzettend schattig klein kereltje op de voorgrond! Het mannetje komt uit de Bundled Baby stempelset en is ingekleurd met Stampin' markers.

Built for Free Using: My Stampin Blog


 https://www.facebook.com/lizdesignstampin?ref=bookmarks https://www.pinterest.com/lindavwel/my-stampin-up-projects/ https://twitter.com/j_wely

4 reacties:

 1. De mini treat bag blijft leuk en dat stempeltje, wat een schatje!

  Greetz,
  Maureen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk en zo schattig !!!
  Groetjes
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een erg leuke giftbag en een leuke tutorial. Helaas waren de dingen die ik graag wilde al uitverkocht :(, ach ja, ik wacht wel op de nieuwe catalogus.

  BeantwoordenVerwijderen