woensdag 15 april 2015

Happy Girl!

De spullen van Stampin' Up! zijn natuurlijk ook erg leuk om je foto's mee te verwerken! Ik plaats niet altijd mijn layouts, maar af en toe eentje delen is toch wel erg leuk. Ik heb vandaag gebruik gemaakt van een al weer wat oudere foto, onze oudste dame een paar jaar terug. Een eigenwijs bekkie en toch nog steeds zo fotogeniek!

Ondanks dat het niet gelijk in het oog valt, heb ik voor deze layout het Monster Mottley Design papier gebruikt, maar dan zonder de monstertjes, haha, alhoewel.. Ik scrap graag op A4 formaat, voor de basis heb ik een vel Early Espresso cardstock gepakt. Ik houd wel van het geel in combinatie met het bruin, prachtige kleuren!

Zie voor alle gebruikte producten de Supply List hieronder. Het enige product wat helaas online niet toonbaar is, is de Banner Blast stempelset uit de Sale-A-Bration van vorig jaar, het kleine banner stempeltje met de tekst love er in.


 
Built for Free Using: My Stampin Blog


 https://www.facebook.com/lizdesignstampin?ref=bookmarks https://www.pinterest.com/lindavwel/my-stampin-up-projects/ https://twitter.com/j_wely

4 reacties:

 1. Leuke LO Linda en die foto is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave lo, Linda. En die foto....geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke LO en heerlijke meid!

  Greetz,
  Maureen.

  BeantwoordenVerwijderen