donderdag 11 juni 2015

Happy Fathers Day!

Het duurt nog 1,5 week, maar Vaderdag zit er weer aan te komen! Voor de challenge van vandaag bij SU-per Challenges heb ik dan ook voor dit thema gekozen, nu de bijbehorende kadootjes nog uitzoeken! Moeilijk altijd voor mannen, maar de kaart is alvast erg leuk geworden. Het thema van de challenge is een sketch, wil jij ook meedoen? Je hebt 2 weken de tijd om je project te linken!

Voor deze kaart heb ik een achtergrond van Whisper White gebruikt met daarvoor een stuk Sahara Sand cardstock. Op de voorgrond de nieuwe In Color kleur Mint Macaron en daaronder een stukje cardstock uit de serie Stacked With Love dsp. De stempelset You're So Sweet heb ik gebruikt voor het hartje in de cirkel, deze is bijpassend bij het framelit hartje uit de Mini Treat Bag Thinlits, zo'n leuk effect! De hartjes bovenop zijn gemaakt met de Basic Black marker en de Hearts & Stars Masks.

 

Built for Free Using: My Stampin Blog


 https://www.facebook.com/lizdesignstampin?ref=bookmarks https://www.pinterest.com/lindavwel/my-stampin-up-projects/ https://twitter.com/j_wely

1 reacties: