vrijdag 12 juni 2015

Sweet Li'l Things!

In de nieuwe catalogus is natuurlijk ook weer prachtig nieuwe design papier te vinden! Ik kon het niet laten om het schattige papier uit de serie Sweet Li'l Things te bestellen, werkelijk te schattig voor woorden! Heel erg leuk natuurlijk voor een babykadootje! Ik heb vandaag een prachtige Gift Card envelop gemaakt met dit mooie papier. Heel simpel te maken met behulp van mijn envelope punch board. Het heeft mij even geduurd voor ik daar het nut van in zag, maar ik kan je vertellen, hij is echt onmisbaar! Heel handig en netjes de meest prachtige enveloppen! Eigenlijk te zonde voor woorden wanneer je een prachtige handgemaakte kaart maakt en deze dan vervolgens verstuurd in een standaard envelop.. Foei, ik zal het in ieder geval nooit meer doen, haha.

Voor de binnenzijde heb ik een leuke tekst gebruikt uit de K.J.E.G. (koop je eigen geschenk) stempelset (met natuurlijk meer prachtige nederlandse teksten). Daarnaast de lieve stempels uit de Something for Baby set, met natuurlijk in het midden waar het om gaat, het kadootje! Een giftcard om zelf iets uit te zoeken kan soms natuurlijk ook een heel fijn cadeau zijn!

 

Built for Free Using: My Stampin Blog


 https://www.facebook.com/lizdesignstampin?ref=bookmarks https://www.pinterest.com/lindavwel/my-stampin-up-projects/ https://twitter.com/j_wely

1 reacties: