donderdag 2 juli 2015

Super Challenge bij Cards & Scrap!

Vandaag mag ik jullie mijn bijdrage laten zien die ik gemaakt heb voor de Super Challenge bij Cards & Scrap! Trots, want mijn project is uitgekozen om ter inspiratie voor jullie te laten zien op het blog en in het magazine. Heel bijzonder om dan ook aan te mogen kondigen dat deze gepubliceerd gaat worden in het juli nr van Cards & Scrap! Ik kan niet wachten tot ik het nummer in handen heb, ik vind het een hele eer om (voor het eerst) gepubliceerd te worden!

Het thema beestjes voor deze challenge is mij wel op het lijf geschreven. Ik houd van malle, leuke diertjes op projecten en heb voor dit project gekozen voor een kinderfeestje thema, alles geïnspireerd op de diertjes uit de set Zoo Babies van Stampin' Up. Een leuke kaart hoort natuurlijk bij een kinderverjaardag, en natuurlijk iets lekkers! Daarnaast heb ik met de stempels een lijstje versierd. Voor de negerzoenen heb ik de afdrukjes geknipt en bevestigd op een cakepop stokje. Ik ben erg benieuwd naar jullie creaties! Je kan meedoen tot 25 augustus!

 https://www.facebook.com/lizdesignstampin?ref=bookmarks https://www.pinterest.com/lindavwel/my-stampin-up-projects/ https://twitter.com/j_wely

1 reacties: