zondag 25 oktober 2015

Nog eentje dan!

Nog eentje dan, om het af te leren! Nee hoor, mijn stapel kerstkaartjes mag nog best wat aangevuld worden. Op het einde van een week heerlijk herfstvakantie te hebben gevierd, dan nog snel een kaartje voor de challenge die loopt deze week bij Match the Sketch. Na een week niet te hebben geknutseld, moest het er natuurlijk snel even van komen, maar een week even helemaal niets is natuurlijk ook heerlijk. We zijn lekker met zijn viertjes een paar dagen naar Drenthe geweest en hebben genoten. Helaas begint voor de meiden morgen school weer, dus ook het gewone leven. Al mogen we niet klagen hoor, haha, maar vakantie went altijd gewoon zo snel.

Hier dan het kaartje waar het om draait, in prachtig zwart-zilver-wit, ik vind dat wel wat hebben. De traditionelere kleuren voor kerst trekken mij altijd net iets minder. De sneeuwvlokken komen ook uit de herfst/winter catalogus, maar zijn in houtkleuren. Zilver was natuurlijk het thema van deze kaart, maar vond de sneeuwvlokken wel heel leuk passen. Ik heb er een laagje lijm op aangebracht en besprinkeld met zilver glitter poeder. Tadaa!!2 reacties:

  1. Huhu, mal wieder eine super schöne Karte, wie machst du das nur immer :-) Viel Glück, hast bestimmt gute Chancen (wie immer).... danke fürs Mitmachen! LG FANNY von http://stampinwithfanny.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen