woensdag 28 oktober 2015

Thankful!

Helaas geen zon vandaag hier, maar weer helemaal terug in herfstsferen en de bijbehorende kou.. Een kaartje in die sferen is dan natuurlijk helemaal passend, al geniet ik meer van het maken van kaarten dan van de daadwerkelijke herfst, haha. Voor deze kaart heb ik de stempelset Acorny Thank You gebruikt, ik ben echt helemaal verliefd op de leuke eikeltjes die je daarin aantreft! Geweldig schattig zijn ze! Voor de oplettende kijker, dan ook maar foto's van de kaart tussen de eikeltjes en met 7 eikenbomen op het erf hier, zijn er daar genoeg van te vinden..

Ik heb een vierkante kaart gebruikt van 12 x 12 van Whisper White papier met een voorgrond van Soft Sky en Sahara Sand, embossed met de Woodland Textured Embossing Folder. Hiermee wil ik wel een gokje wagen bij de challenge van TGIF Challenges waar het thema Thankful is.

Built for Free Using: My Stampin Blog https://www.facebook.com/lizdesignstampin?ref=bookmarks https://www.pinterest.com/lindavwel/my-stampin-up-projects/ https://twitter.com/j_wely

1 reacties:

  1. Wow...prachtige kleurencombi, schitterende kaart en heel mooie sfeerfoto's!

    BeantwoordenVerwijderen