donderdag 12 november 2015

Nieuwe SU-per Challenge!

Donderdag betekend weer een nieuwe challenge bij SU-per Challenges! Heb jij ook zin om een keer mee te doen? We zien jullie creaties erg graag! Deze week is de challenge een bestaande kaart te casen! Dat houd in dat je de prachtige kaart van Christa Halbesma mag gebruiken als uitgangspunt, je mag de schets, de kleuren, de gebruikte stempels of embellishments gebruiken om er je eigen kaart mee te maken. Ik ben benieuwd naar jullie inzendingen! Neem snel een kijkje voor de kaarten van het designteam ter inspiratie! Mijn bijdrage voor deze challenge is onderstaande kaart in, hoe kan het ook anders, kerstsferen geworden.

De achtergrond is simpel gemaakt met Crumb Cake cardstock, ik heb een ribbelaar gebruikt voor het strookje voorop, maar Stampin' Up! heeft ook prachtig corrugated papier in het assortiment, dit papier heeft al een ribbelstructuur in de kleuren wit en kraft.
 Built for Free Using: My Stampin Blog
 https://www.facebook.com/lizdesignstampin?ref=bookmarks https://www.pinterest.com/lindavwel/my-stampin-up-projects/ https://twitter.com/j_wely

1 reacties:

  1. Heel erg mooi met die strik!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen