donderdag 5 november 2015

You've Got This!

Het is al weer november, wat gaat het toch snel, nog even en Sint arriveert weer in Nederland en daarna al weer kerst. Heerlijke tijd, maar toch heb ik liever zomer, haha. Even geen kerstkaart vandaag, maar een echte bloemenkaart. Als bijdrage voor de challenge die vandaag natuurlijk van start gaat bij SU-per Challenges! De nieuwe challenge is een kleurenchallenge, de bedoeling is dat je een kaart op project maakt met de kleuren Smoky Slate, Bermuda Bay en Daffodil Delight. Wil jij ook meedoen? Je hebt 2 weken de tijd! Ik zie jullie graag daar!

De bloem komt uit de stempelset You've Got This. Vandaag ingekleurd met de Stampin' Markers, maar ook prachtig om met Watercolor papier in te kleuren. De grijze achtergrond komt ook uit dezelfde stempelset. Wanneer je goed kijkt, helaas komt het op de foto's niet zo duidelijk naar voren als in real life, zie je nog sputtertjes Bermuda Bay. Even je kwast op je inktpad drukken en dan een drupje water er op en spatteren maar! Kleuterklas techniek, haha, maar oh zo leuk!

Built for Free Using: My Stampin Blog


 https://www.facebook.com/lizdesignstampin?ref=bookmarks https://www.pinterest.com/lindavwel/my-stampin-up-projects/ https://twitter.com/j_wely

2 reacties: