zondag 17 januari 2016

Have a Beautiful Birthday!

Is het bij jullie allemaal buiten ook helemaal wit? Ik vind het prachtig om te zien, maar niet erg praktisch.. Sommige van jullie weten al dat wij helemaal van de dieren zijn, naast paarden en pony's hebben we ook honden, cavia's en konijnen. Vooral de paarden en de pony's en sneeuw gaat minder goed samen, het rijden staat voor ons stil wanneer de grond buiten bevroren is. Wel extra tijd om te freubelen natuurlijk! Wat de meesten van jullie nog niet weten is dat onze dieren echt een serieuze hobby voor ons is, wij fokken al sinds 2006 met de US Teddy cavia, heerlijk om te doen, prachtige diertjes en natuurlijk regelmatig super schattige cavia babytjes! Voor onze caviastal Funny Farm Cavia's hebben wij ook een blog, indien je het leuk vind om eens een kijkje te nemen, dit is ons blogadres: http://funnyfarmcavias.blogspot.nl/ Ach ja, ik zeg altijd maar iedere gek zijn gebrek! Euh.. hobby in dit geval, maar goed, met een kleine woonboerderij en ruimte ontstaan dit soort hobby's snel! Wij fokken met name voor ons eigen plezier, de diertjes die geboren worden en wij niet aan kunnen houden gaan meestal naar andere fokkers (tot in heel Europa).

Bij TGIF Challenges ging er deze week een challenge van start die dan ook wel bij ons past, met een huisdier in de hoofdrol. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik geen stempels heb van Stampin' Up met een huisdier, vandaar dat ik een van onze kleintjes als model heb genomen en er een kaart om heen heb gecreĆ«erd. Met de tekst Have a Beautiful Birthday, onze jongste dochter wordt in februari 7 jaar en vond de kaart met een cavia natuurlijk geweldig! Erg leuk dat mijn 2 hobby's voor een keer samen konden komen!


Built for Free Using: My Stampin BlogTot de volgende keer, liefs Linda! https://www.facebook.com/lizdesignstampin?ref=bookmarks https://www.pinterest.com/lindavwel/my-stampin-up-projects/ https://twitter.com/j_wely

4 reacties:

  1. What a great card and a great idea! Thank you for joining the TGIF challenge!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh my gosh, this cracks me up - HOW CUTE IS HE? Thanks for playing at TGIF!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. How wonderful that you could mix both your love of animals and your passion for papercraft in this one fun project! So glad you could play along at TGIF this week.

    BeantwoordenVerwijderen