zondag 24 januari 2016

Quote in the picture!

Hebben jullie de nieuwe Super Challenge bij Cards & Scrap al gezien? Het duurde even voor ik mijn exemplaar van het blad in handen had, maar inmiddels is hij binnen. De nieuwe challenge heeft het thema Quote in the picture, gebruik een spreuk of quote als blikvanger op je project. Ik vond de uitdaging erg leuk en heb ter inspiratie voor jullie een prachtige fotolijst gemaakt en een project life layout. Beide lenen zich zo goed voor een mooie quote! Onze dochters zijn super trots dat zij in het magazine staan! Meedoen met de challenge kan nog tot 31 maart, ik ben benieuwd naar jullie uitwerkingen!


Ben  jij al een project life fan? Heerlijk hoe je zo snel met prachtige spullen je foto's kunt verwerken! Ik houd er wel van, maar eerlijk is eerlijk, de prachtige Stampin' Up! spullen maken het toch ook echt een feestje!


De lijst met stempels op de voorgrond en een prachtige achtergrond van design papier is erg leuk geworden! Heel simpel, maar zo leuk, deze heeft natuurlijk een mooi plekje op mijn knutselkamer gekregen. De lijst heb ik een tijdje terug bij de Ikea meegenomen.
Tot de volgende keer, liefs Linda!


 https://www.facebook.com/lizdesignstampin?ref=bookmarks https://www.pinterest.com/lindavwel/my-stampin-up-projects/ https://twitter.com/j_wely

0 reacties:

Een reactie posten