maandag 25 januari 2016

What I Love!


Is het bij jullie ook zo heerlijk zonnig buiten? Je zou bijna denken dat het lente is, heerlijk! Misschien hebben jullie het al gezien, maar mijn kaart waarmee ik bij Global Design Project heb mee gedaan deze week, is één van de winnende kaarten geworden! Erg leuk!

Bij Stampin' Celebration gaat er vandaag ook weer een nieuwe challenge van start, een leuke sketch!
Ik ben gegaan voor de bloemen uit de What I Love set, die je momenteel gratis kunt kiezen bij elke € 60 die je bij Stampin' Up! besteed! Leuker kan het niet worden! De bloem kun je opbouwen in 3 kleuren, dat geeft natuurlijk een prachtig effect!

Wil jij ook mee doen? Je hebt 2 weken de tijd om je project te linken! Natuurlijk ben ik erg benieuwd naar jullie uitwerkingen!





Tot de volgende keer, liefs Linda!




 https://www.facebook.com/lizdesignstampin?ref=bookmarks https://www.pinterest.com/lindavwel/my-stampin-up-projects/ https://twitter.com/j_wely

1 reacties:

  1. Ja, ik vondhet heel fijn om met dit weer een speeltijdbewaking te doen deze middag. En dat was al even geleden ;-) Gefeliciteerd met je winnende kaart! Maar jouw nieuwe kaartjes zijn ook echt superleuk. Ik vind het wel een leuk detail dat je 1 stap in het zwart gestempeld hebt.

    BeantwoordenVerwijderen