maandag 15 februari 2016

Happy Birthday!


Is het bij jullie ook allemaal nog wit? Ik kijk vanuit mijn keukenraam op de weilanden uit en hier ligt nog steeds een wit laagje sneeuw en een heleboel water op de oprit.. Winter is niet mijn sterkste punt, dat was al duidelijk. Ik ga daarom vandaag maar voor een kaart in lente sferen! Ik heb afgelopen week zowel de challenge gewonnen bij TGIF Challenges en was een van de winnaars bij  Global Design Project! Altijd zo'n eer wanneer jouw project uitgekozen wordt! Je vind de kaarten waarmee ik mee gedaan heb hier en hier!

Bij TGIF Challenges (#TGIFC42) is inmiddels weer een nieuwe challenge van start gegaan en met dit schattige kuikentje doe ik deze week mee. Afkomstig uit de Honeycomb Happiness set, waar je ook de leuke ballon vind. Deze set kun je nog gratis mee bestellen met een bestelling bij Stampin' Up! vanaf € 60. Helemaal gaaf met de Honeycomb Embellishments, die precies passen in de ballon, of bijvoorbeeld op het buikje van het kuikentje.

Ik vind hem zelf super schattig geworden! Ik houd dan ook wel van kleine, maffe diertjes of poppetjes.


Built for Free Using: My Stampin Blog


Tot de volgende keer, liefs Linda! https://www.facebook.com/lizdesignstampin?ref=bookmarks https://www.pinterest.com/lindavwel/my-stampin-up-projects/ https://twitter.com/j_wely

1 reacties:

  1. I love so many details about this card! It is adorable! Thank-you for playing a long with TGIF Challenges!

    BeantwoordenVerwijderen