maandag 22 februari 2016

Happy Birthday!

Vandaag gaat er bij Stampin' Celebration ook weer een nieuwe challenge van start. Ik heb voor deze challenge een kaart gemaakt, gebaseerd op de geweldige gift bag die je ter inspiratie vind in de Sale-A-Bration folder. Heb jij de stempelset Sky is the Limit kunnen bemachtigen? Helaas is hij al niet meer verkrijgbaar, ik vind het wel een hele mooie aanwinst en gebruik hem graag!

De challenge van deze week is een sketch. Heb jij zin om mee te doen? Je hebt 2 weken de tijd om je project daar te linken, ik ben benieuwd naar jullie inzendingen!

Deze kaart is gebaseerd op een Smoky Slate achtergrond met een stuk design papier uit de Neutrals collectie. Daarvoor een stuk vellum gestanst met de geweldige Sunburst Thinlits. En dan als blikvanger een watercolor voorgrond met het prachtige vliegtuigje uit de Sky is the Limit set.
Tot de volgende keer, liefs Linda! https://www.facebook.com/lizdesignstampin?ref=bookmarks https://www.pinterest.com/lindavwel/my-stampin-up-projects/ https://twitter.com/j_wely

0 reacties:

Een reactie posten