dinsdag 16 februari 2016

Hello New Friend!


Kleine meisjes worden groot! Helaas groeien pony's niet  mee en hebben we afscheid genomen van onze shet, waar onze dochter een heerlijke tijd mee heeft beleefd, urenlang knuffelen en poetsen en zo nu en dan een ritje. Gelukkig heeft deze een nieuw adres gevonden waar ze opnieuw door kleine kinderen vertroeteld gaat worden, dat verzacht de pijn altijd wel. De zoektocht naar een nieuwe, grotere pony is best moeilijk kan ik je vertellen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat deze super braaf moet zijn en dat is nog best lastig. Stel je maar eens voor dat je een kinderpony moet zijn, pff, ze horten en storten nog op je rug, maar willen van alles en je moet natuurlijk altijd beleefd blijven. Onze dochter wilde dan ook nog eens een witte pony, alsof je ze zo kunt bestellen.. Heel toevallig liepen we tegen deze pony aan, en dan ook nog eens wit, voor onze dochter liefde op het eerste gezicht! De liefde is zeker gebleven, ze doen het samen ontzettend goed en leren steeds meer. Op de les waar ze met haar Chips naar toe gaat, smelten ze allemaal voor dit schattige duo, hopelijk mogen ze nog een hele tijd van elkaar genieten!

De foto's op deze layout zijn gemaakt toen we de eerste keer bij Chips zijn gaan kijken, heel spannend allemaal voor een jonge amazone, dat verdient natuurlijk een mooi plekje in het foto album. Bekijk onderstaande Supply list om te zien wat ik voor deze layout gebruikt heb!

Built for Free Using: My Stampin BlogTot de volgende keer, liefs Linda! https://www.facebook.com/lizdesignstampin?ref=bookmarks https://www.pinterest.com/lindavwel/my-stampin-up-projects/ https://twitter.com/j_wely

0 reacties:

Een reactie posten