dinsdag 23 februari 2016

Just For You!


Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Sommige stempels zijn al zo gaaf, dat je weinig anders nodig hebt. De prachtige tekst uit de stempelset Botanicals for You vult met gemak in zijn eentje al een kaart! Met een Whisper White achtergrond, een stukje design papier uit de serie Birthday Bouquet en de stempel Just For You ben je dan ook met gemak al een heel eind. Ik heb de tekst in het zwart gestempeld en om het nog een beetje extra effect mee te geven, heb ik er met een potje Crystal Effects nog een prachtige glans aan gegeven. Daar moet ik nog even mee gaan oefenen ben ik al achter, maar toch vind ik het eindresultaat erg leuk geworden.

Met deze kaart wil ik meedoen aan een challenge die loopt bij CAS(E) this Sketch. Ik hoef je dan ook niet te vertellen dat de challenge van deze week daar een sketch is, haha, altijd leuk! Ik heb daar al prachtige voorbeelden voorbij zien komen.
Tot de volgende keer, liefs Linda! https://www.facebook.com/lizdesignstampin?ref=bookmarks https://www.pinterest.com/lindavwel/my-stampin-up-projects/ https://twitter.com/j_wely

1 reacties:

  1. I love this large sentiment stamp! Fabulous take on the sketch!

    BeantwoordenVerwijderen