woensdag 3 februari 2016

Just Married!Op het vernieuwde Cards & Scrap blog is er iedere maand een nieuwe challenge te vinden. De challenge voor de maand februari staat in het teken van Watercoloring! Heb jij zin om mee te doen? Neem er snel een kijkje! Het designteam heeft al verschillende voorbeelden voor je klaar staan ter inspiratie!

Ik ben voor mijn kaart gegaan voor de ontzettend leuke kever die je in de stempelset Beautiful Ride vind. Met een subtiele vlaag heb ik deze ingekleurd met inkt en water. Wanneer je de stempelinkt van Stampin' Up als deze dicht is, even goed aan drukt, laat het een stempelvlekje op de binnenzijde van de deksel achter. Zo handig, een kwastje even in het water dopen, over de inkt op het deksel en gaan! Op een achtergrond van Smokey Slate, met een zwart wit washi tape band aan de onderzijde, is de kaart heel neutraal, maar toch heel sfeervol geworden.Tot de volgende keer, liefs Linda!


 https://www.facebook.com/lizdesignstampin?ref=bookmarks https://www.pinterest.com/lindavwel/my-stampin-up-projects/ https://twitter.com/j_wely

2 reacties:

 1. Wat een leuke kaart Linda!! Ik ben nog aan het twijfelen over deze stempelset, maar vind dit toch wel een hele leuke kaart!!
  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Gewoon doen Tinie! Hij is erg leuk, ik ben er wel blij mee!

   Verwijderen