dinsdag 9 februari 2016

Project Life!

Vandaag een keer iets anders om te laten zien dan een kaart. Voor mij al weer een tijdje terug, en inmiddels ben ik dan ook met allemaal foto's uit de oude doos aan het scrappen. Tijd gaat zo snel, haha, de meiden zijn inmiddels natuurlijk al weer een stuk ouder. Vakantiefoto's zijn zo heerlijk om mee te scrappen! Ik heb een gewone layout gemaakt en een Project Life layout. Beiden zo erg leuk om te doen! Maar eerlijk is eerlijk, Project Life is natuurlijk een prachtige manier om je foto's snel te verwerken. Wie weet raak ik dan nog eens up to date met mijn foto's, maar foto's van een tijd terug blijven natuurlijk ook erg leuk om terug te zien. Een heleboel herinneringen!

Je zou er spontaan weer op vakantie willen! Alle foto's zijn gemaakt aan het Lago Maggiore meer, prachtige omgeving daar! Daar zal de vakantie dit jaar niet heen gaan, maar Italiƫ blijft prachtig, wellicht een andere bestemming in Italiƫ.

Alle gebruikte producten zijn natuurlijk van Stampin' Up! Neem eens een kijkje in de catalogi om te zien wat voor prachtige materialen zij aanbieden! Ik ga binnenkort voor nog meer foto's zitten, wordt vervolgd!Built for Free Using: My Stampin BlogTot de volgende keer, liefs Linda! https://www.facebook.com/lizdesignstampin?ref=bookmarks https://www.pinterest.com/lindavwel/my-stampin-up-projects/ https://twitter.com/j_wely

0 reacties:

Een reactie posten