dinsdag 2 februari 2016

You are just the Nicest!


You are just the Nicest! Eigenlijk wel een hele leuke tekststempel, uit de stempelset Picture Perfect die je vind in de voorjaars/zomer catalogus. Helemaal mijn nieuwe favoriete stempelset, hierin vind je niet alleen een prachtige bloem die je in 3 kleuren kunt opbouwen, maar ook een prachtig vogeltje, een zeester en natuurlijk de leuke tekststempels! Ik houd er wel van!

Voor de nieuwe challenge die loopt bij Global Design Project heb ik deze kaart gemaakt. Het thema is een kleurenchallenge en ik heb de kleuren in deze vrolijke kaart dan natuurlijk ook verwerkt. Melon Mambo, Bermuda Bay en Wisteria Wonder, eigenlijk niet een combinatie die je normaal verwacht, maar heel leuk om over na te denken hoe je deze samen gaat gebruiken. Het is even een kunst om de bloemen over elkaar te stempelen. Bedenk van te voren hoe je het eindresultaat voor je wilt zien. Ik vind het altijd handig om 1 of 2 bloemen uit te knippen en deze als mask te gebruiken.
Tot de volgende keer, liefs Linda!


 https://www.facebook.com/lizdesignstampin?ref=bookmarks https://www.pinterest.com/lindavwel/my-stampin-up-projects/ https://twitter.com/j_wely

3 reacties: