donderdag 4 februari 2016

You are just the Nicest!


Zon, zee, strand, het lijkt allemaal nog zo ver weg. Wij moeten nog steeds een vakantiebestemming uitzoeken voor de zomer, altijd weer een hele opgave, maar om alvast in die sferen te komen, vandaag een kaartje met de prachtige zeester uit de set Picture Perfect! Een heel sereen kaartje, maar genoeg om helemaal in strandsferen te komen! Of toch maar een stedentrip, ik ga er deze week eens voor zitten om te kijken wat het wordt. Met de kinderen vind ik het wel eens een lastige zoektocht, ze willen natuurlijk heerlijk kunnen spelen en zwemmen, papa en mama willen natuurlijk wat leuks bekijken, een middenweg is wel eens lastig.

De kaart is opgebouwd in naturel tinten, met een achtergrond uit de Love Blossoms Designer Series Pape Stack. Daar boven op een stukje Whisper White Cardstock met de zeester stempel in Sahara Sand. Op de voorgrond een stuk watercolor paper met de prachtige tekst op een achtergrond van Soft Sky inkt die met water op het papier is aangebracht. Helemaal af met natuurlijk een stukje Linen Thread onder aan.Built for Free Using: My Stampin BlogTot de volgende keer, liefs Linda!


 https://www.facebook.com/lizdesignstampin?ref=bookmarks https://www.pinterest.com/lindavwel/my-stampin-up-projects/ https://twitter.com/j_wely

0 reacties:

Een reactie posten