woensdag 9 maart 2016

En nog een keer!


Ik doe het eigenlijk niet eens bewust, maar vanavond nog een kaartje met de Birthday Blooms stempelset. Hij is natuurlijk ook wel erg leuk! Haha, dus nog een keer!

Op de valreep een kaart voor de challenge die loopt bij TGIF Challenge. De foto die ik ingezonden heb, was helaas niet de mooiste omdat het inmiddels in huis al aardig donker begon te worden. Nieuwe foto's zal ik morgen toevoegen.

De basis van deze kaart is een stuk Whisper White cardstock. Deze heb ik met behulp van Watercolor techniek en de Dots & Stripes masks ingekleurd met Pool Party. Dan op de voorgrond de bloem ingekleurd met Blushing Bride en Mint Macaron, opgehoogd met dimensionals, altijd een leuk effect!


Tot de volgende keer, liefs Linda!


 https://www.facebook.com/lizdesignstampin?ref=bookmarks https://www.pinterest.com/lindavwel/my-stampin-up-projects/ https://twitter.com/j_wely

3 reacties:

  1. Liz - this card is beautiful!!!!!! I love it! Very soft a pretty - great job with these colors! Thank-you for taking the TGIF Challenge this week!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. What a pretty card Linda! Love the soft look of the stripes and splatter :) great job! So glad to you joined us again at TGIF!

    BeantwoordenVerwijderen