woensdag 9 maart 2016

Happiest of Birthdays to You!


Vandaag een nieuw kaartje ter inspiratie voor het Cards & Scrap inspiratieblog! Ik kan persoonlijk niet wachten tot het echte lenteweer er aan mag komen en om alvast in de sfeer te komen, een kaartje met bloemen in prachtige, heldere kleuren.

Ik ben gegaan voor een Soft Sky basis voor deze kaart, met daarop een stuk zwart cardstock met hierboven op een stuk wit cardstock bestempeld in het zwart met de prachtige bloem uit de Birthday Blooms stempelset, die ik rondom de kaart heb gebruikt. In het midden heb ik ruimte over gelaten om de tekst goed uit te laten komen. De bloemen heb ik met markers in gekleurd, zodat ze er echt uit springen. 

Heel simpel, maar met snel resultaat en krachtige kleuren! Ik heb de voorkant van de kaart wat opgehoogd met dimensionals, zodat de bloemen nog iets meer knallen vanaf de blauwe achtergrond. Laat het prachtige lenteweer maar komen!

Vandaag gaan er ook weer nieuwe Weekly Deals van start! Je vind deze aan de rechterzijkant van mijn blog of onder het kopje bestellen. Zit er iets voor je bij? Laat het mij dan weten!Tot de volgende keer, liefs Linda! https://www.facebook.com/lizdesignstampin?ref=bookmarks https://www.pinterest.com/lindavwel/my-stampin-up-projects/ https://twitter.com/j_wely

0 reacties:

Een reactie posten