donderdag 24 maart 2016

Wedding Wishes!


Vandaag een kaartje en een geweldig taartpuntje in huwelijkssferen! Voor de challenge die van start ging bij Match the Sketch, begon ik aan het kaartje. Maar het was ook zo leuk om er een kadodoosje in dezelfde stijl bij te maken. Heb jij de Cutie Pie Thinlits al gespot? Met deze thinlits en je Big Shot draai je in een mum van tijd deze prachtige taartpunt uit!

De basis van zowel de kaart als de taartpunt is van Sahara Sand Cardstock gemaakt. Bestempeld met de prachtige bloem die je vind in de stempelset Rose Wonder in dezelfde kleur inkt. Ik vind dat zo geweldig, dat het papier en de inkt geheel bij elkaar past. Afgewerkt met het prachtige glitter Pool Party lint, Soft Sky cardstock en het zwarte papier uit de Neutrals Designer Series. De tekst komt ook uit de set Rose Wonder, als ook het label. Een geweldige set met bijbehorende thinlits.

De taartpunt is natuurlijk geweldig als kadodoosje. Aan de achterkant simpel te openen en te vullen met een lekkere of leuke inhoud. Een erg gaaf kado idee!Tot de volgende keer, liefs Linda!


 https://www.facebook.com/lizdesignstampin?ref=bookmarks https://www.pinterest.com/lindavwel/my-stampin-up-projects/ https://twitter.com/j_wely

2 reacties:

  1. Beautiful and elegant. Love your card! Thanks for joining us this week at Match the Sketch Challenge!

    BeantwoordenVerwijderen